Nieuwsbrief
Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief in je browser
For the English version, click here
Mei 2019
Bestuur business
Beste Nyenrodiaan,

Nog meer verbinden. Bezig zijn met de toekomst van de vereniging. De toegevoegde waarde van Nyenrode Alumni VCV voor onze leden vergroten. Zo kunnen we, in het belang van de o zo waardevolle alumni, nog meer betekenen. En zo nog meer plezier voor alumni creëren!
Lees verder
Wat betekent het netwerk voor jou?
Lisanne Wassink (20160097):

Oprechte hulp is zo fijn!
'Na Nyenrode zocht ik werk dat echt bij me paste. Ik ben gaan zoeken in de Nyenrode Alumni VCV-database en heb een aantal alumni geschreven. Ze reageerden allemaal heel enthousiast. Andere alumni vinden het geweldig als ze iemand met een Nyenrode-achtergrond kunnen helpen, dat ze een inspiratiebron kunnen zijn.'
Lees verder
Nieuws
Derde Modulair MBA Evenement: Entrepreneurship
De derde MMBA-alumnidag 'A taste of entrepreneurship for profit & purpose' is op vrijdag 17 mei. Het programma bestaat uit een mix van lezingen en workshops waar je kunt proeven en ontdekken welke drivers er zijn om vooruitgang te boeken bij het realiseren van je (duurzaamheids)doelstellingen.
Lees verder

Homecoming BBA en CT 1980-1986
De voorbereidingen voor de homecoming op 18 mei zijn in volle gang. Op het programma staan een borrel, diner en een spetterend feest in het Koetshuis. Swingen met De Dames Draaien Door en onze eigen huis-DJ's. Zin om elkaar weer te zien? Vraag je jaarclub en kamermaten en meld je aan!
Lees verder

Oldtimer en Cabriodag
Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de 27e Oldtimer & Cabriodag op zondag 19 mei. De dag zal weer fantastisch zijn, met een prachtige route en heerlijke hapjes en drankjes. Er wordt dit jaar gereden ten zuidoosten van Utrecht, centraal in het land. Wees er snel bij! Je kan inschrijven in de sportklasse of de toerklasse.
Lees verder

Nyenrode Cycling Classic
De stalen rossen mogen op zondag 26 mei van stal. We zullen samen een mooie ronde fietsen. Start en finish zijn op het landgoed Nyenrode. De tocht zal zo'n 110 kilometer zijn. Er wordt halverwege het parcours een gezamenlijke lunch aangeboden en we sluiten de dag af met een borrel en BBQ. Schrijf je in!
Lees verder

Van conflict naar win-win
Het werd een levendige en vooral ook leerzame avond, de thema-avond over conflicthantering, georganiseerd in het kader van het Coaching Carrière Café. Inzet was om de kennis over conflicten te vergroten, om zo te leren om conflicten te herkennen en te beheersen.
Lees verder

Duurzame doelen
Wat houden de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties in voor jou en jouw organisatie? Hoe staat het anno 2019 eigenlijk met de SDG's in Nederland? En hoe worden deze doelen door verschillende sectoren opgepakt? Op 29 maart stelde PwC in Amsterdam haar SDG-dome open voor de Kring Sustainability.
Lees verder

Gen voor Entrepreneurship?
Wist je dat 70 tot 90 procent van je onbewuste, dagelijkse beslissingen wordt beïnvloed door je DNA? De wereld van de DNA mag redelijk ingewikkeld lijken, maar Albert Akkermans bleek dit op een enthousiaste en informatieve wijze uit te kunnen leggen op de geanimeerde avond van Kring Utrecht-Amersfoort.
Lees verder

Inspiratie en intuïtie
De tiende bijeenkomst van de Kring Business Spiritualiteit stond in het teken van intuïtie en verbetering. Het doel van de avond was te ervaren wat er gebeurt als je voorbijgaat aan de ratio, angsten en twijfels en je toegang krijgt tot je intuïtie: de meest krachtige bron van energie, creativiteit en daadkracht.
Lees verder
Van Verre
Het volgende nummer met als thema Jong (281) verschijnt begin juni

Met:
Luca Knegtering (20140045) is creative consultant, social media-expert en talent manager van influencers.
Elyas Razawi, BScBA-student, over zijn scholarship en grote dromen.
Jonas Brekelmans (S474961), Brad Kanters (S475537), Stephan Brouwer (S475077), Arjan Rooze (S475538) en Victor van Leijsen (S474614), derdejaars BScBA-studenten, namen deel aan een internationaal uitwisselingsprogramma.
Dirk Mulder (20170075), voorzitter van de LXXIIIe Heeren Vijf, kijkt terug op zijn studententijd en blikt vooruit naar zijn toekomst als alumnus.
Leontine de Groot (19910169), Businessline Manager Velthuis kliniek, vertelt over cosmetische behandelingen en een jonge uitstraling.
Nyenrode Alumni VCV organiseert regelmatig activiteiten gericht op de loopbaan en persoonlijke ontwikkeling van alumni.

Thema's in 2019:
Privacy (282) - deadline 15 juli
Familie (283) - deadline 30 september

Heb je tips, ideeën en suggesties?
Laat het de redactie weten!

Gezocht: Nyenrodianen in de media
De rubriek TumTum in ons magazine Van Verre en onze e-nieuwsbrief brengt Nyenrodianen voor het voetlicht die in de media zijn geweest.
Tip de redactie als je berichten in de media (televisie, radio, internet of geschreven pers) ziet waarin een Nyenrodiaan die jij kent de hoofdrol speelt!
Jopping
Wie is van baan veranderd of heeft een bedrijf gestart?

Maarten van der Weijden (20140355): 'In April I started as a Used Car Manager at Louwman & Parqui, importer of Toyota and Lexus and part of the Louwman Group. In this position I am responsible for the national Used Car strategy and translation of the European Used Car strategy from the manufacturer to the retailer.'

Meer Jopping
Stichting Nyenrode Fonds
Geven en nemen
Marguerite Soeteman-Reijnen (19850161) claimde een stoel op Nyenrode als deelnemer van het Claim your chair-project. 'Op mijn stoel staat "Intelligence is the ability to adapt to change" van Steven Hawking', vertelt ze. 'De wereld verandert momenteel in zo'n snel tempo dat het belangrijk is open te staan voor verandering.'
Lees verder

Nalatenschap als laatste steunbetuiging
Gayle van Beeten (20100002) heeft Stichting Nyenrode Fonds opgenomen in haar testament met als doel studiebeurzen mogelijk te maken. 'Ik vind het mooi om iemand een kans te geven hier te studeren en zo een sprong te maken naar een mooie carrière', vertelt ze. 'Zo kan ik nog impact maken.'
Lees verder
Nyenrode
Koetshuisconcert Duo Bilitis
Nyenrode opent de deuren van het Koetshuis voor een zondagmiddagconcert door de harpistes/vocalisten van het Duo Bilitis op zondag 12 mei. Zij brengen het programma 'Romeo & Julia' met werken van Sergei Prokofiev (1891-1953) en Benjamin Britten (1913-1976). Vooraf is een rondleiding door het kasteel en park mogelijk.
Lees verder

Alumni & students gathering New York
On behalf of American Friends of Nyenrode and Nyenrode University, we warmly invite you to an alumni gathering on Thursday May 23 at the offices of ABN Amro New York. Fifty students of Nyenrode will visit New York that week as part of their MSc program. We hope that many of you will be able to attend.
Lees verder

Nyenrode Rugby Sevens
Het invitatie Nyenrode Rugby Sevens-team verschijnt dit jaar weer op het prestigieuze internationale Amsterdam Sevens-toernooi. Hasan Akman (20040002) brengt het team naar de campus en zoekt contact met sponsoren die hierbij kunnen helpen. Het team ziet graag alle Nyenrodianen en Rugby Club Nyenrode van weleer tijdens het weekend van 1 en 2 juni op Sportpark de Eendracht in Amsterdam!
Lees verder

Disputen hockeytoernooi
Hockeyclub Nyenrode organiseert in samenwerking met The House of Jocund Company een hockeytoernooi voor alle verticale verbanden die de vereniging rijk is op 24 augustus. In de middag zal er fanatiek worden gehockeyd waarna de festiviteiten zullen beginnen op de campus. Een prachtige kans om onder het genot van een drankje en een barbecue je jaargenoten bij elkaar te brengen! Lijkt het je leuk om aan te haken, mail d.aletoe@my.nyenrode.nl.

Speelprieel en eendenhuis gerestaureerd
Het menageriecomplex op het landgoed wordt gerestaureerd dankzij de inspanningen van Stichting Nyenrode Fonds. Het project vordert gestaag. Het eendenhuis is al teruggekeerd en ook het speelprieel staat nu gerestaureerd op zijn plek. Er wordt nog volop gewerkt aan de andere objecten.
Lees verder

Lees meer nieuws over Nyenrode
Alumni zoeken
Agenda
9 mei
Vergadering Raad van Afgevaardigden
Nyenrode Alumni VCV

9 mei
Homecoming NOIB 1946 en NOIB 1947

9 mei
Alumni Talks
Nyenrode Amsterdam

13 mei
Voorjaarsbijeenkomst (VOL)
Commissarissen Kring

15 mei
Homecoming NOIB 1953

17 mei
Derde Modulair MBA Evenement: Entrepreneurship

18 mei
Homecoming BBA en CT 1980-1986

19 mei
Oldtimer en Cabriodag
Nyenrode Alumni VCV

22 mei
Workshop Invloed
Kring Interim Management

23 mei
Alumni & students gathering New York

23 mei
Homecoming NOIB 1957

24 mei
Homecoming IDP-4

24 mei
Homecoming NOIB 1967

26 mei
Nyenrode Classic
Kring Cycling

1 en 2 juni
Amsterdam Rugby Sevens Tournament

12 juni
Intervisie
Kring Interim Management

8 juli
Nyenrode Alumni VCV Golftoernooi (VOL)

Meer Agenda
Privé
Geboren
Ralph Frederik
06-04-2019
zoon van Andrea van de Beek (20080304) en Charlotte Jackson

Overleden
Hans Lok
(19540047)
Gejo Boswinkel
(19560011)


In Memoriam
Jack Spoorenberg
(19700081)
Hans Metsers
(19700527)
Adverteren
Je bedrijf onder de aandacht brengen van Nyenrodianen?
Bij Nyenrode Alumni VCV zijn er diverse mogelijkheden.
Meer weten? Mail of bel 0346 - 291490.
Contact
Deze nieuwsbrief is
een maandelijkse publicatie van de alumnivereniging van Nyenrode, Nyenrode Alumni VCV.

Nyenrode Alumni
VCV Office

Straatweg 25
3621 BG Breukelen
tel 0346 - 291513

Mail

Website

Colofon
Afmelden | Voorkeuren wijzigen