Nieuwsbrief
Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief in je browser
For the English version, click here
September 2018
Bestuur business
Beste Nyenrodiaan,

Het Alumni Office heeft er een nieuwe collega bij: Elise Warmer-Van der Put. Ze zal zich met name richten op de financiën van Nyenrode Alumni VCV en de contributies. Nu het Alumni Office weer op volle sterkte is, kunnen we ons richten op het nieuwe collegejaar en de activiteiten van de vereniging. We hopen je te zien op een van onze bijeenkomsten!
Lees verder
Nieuws
Bedankt!
40 jaar Nyenrode... Een geweldig leuke (geheim gehouden) bijeenkomst op Nyenrode en zelfs een erelidmaatschap van Nyenrode Alumni VCV! Opeens sta je in de belangstelling: telefoontjes, berichtjes van 'waar ook ter wereld', uitnodigingen, en zelfs een bos met 40 rozen... Daar wordt een mens heel stil van. En echt ontroerd, dat zoveel mensen de moeite namen om mij te feliciteren. Daarom: lief en geweldig mooi Nyenrode-netwerk: heel veel dank! Hier kan ik nog jaren op teren! Metty Willemse

Werkbezoek aan Zeeland
Een kijkje achter de schermen bij Wijnhoeve De Kleine Schorre, een mosselmaaltijd, een bezoek aan het Watersnoodmuseum en een business lunch. De Kring Real Estate nodigt je uit voor een ontmoeting in Zeeland op 6 en 7 september. Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder

Investing in Start-ups
Op het seminar 'Investing in Start-ups' krijgen vier ondernemers de kans hun bedrijf en investeringsvraag te presenteren aan geïnteresseerde investeerders, mede-ondernemers, alumni en studenten. Hoofdspreker is Hubert Nieuwendijk (19880136), Managing partner Le Pain Quotidien Nederland, en recent winnaar van de Award 'Retailer of the Year 2018'. Wij hopen je op 11 september te mogen begroeten in de Wapenzaal!
Lees verder

Marketing Sloeptocht door Amsterdam
Om het vakantiegevoel nog even vast te houden houdt de Kring Marketing & Digital op 12 september weer een sloeptocht door de grachten van Amsterdam. Om gewoon nog even van de zon te genieten en te relaxen, onder het genot van een goed glas wijn en overheerlijke finger foods.
Lees verder

Blockchain en digitale transformatie
Hoe kan blockchain als disruptief instrument ingezet worden voor digitale transformatie van organisaties? De Kring People & Technology organiseert op 18 september een interessant evenement op het snijvlak van blockchain, digitale transformatie en cybersecurity.
Lees verder

Marketing Troonrede
Rob Beltman is de winnaar van de PIM Marketing Literatuurprijs 2017 met zijn boek 'De marketingorganisatie van de toekomst'. Hij spreekt daarom op 25 september de Marketing Troonrede uit. Dit evenement wordt in samenwerking met de Kring Innovatie Management en de Kring Marketing & Digital georganiseerd.
Lees verder

Ready to face your future?
Ontdek de grote kracht van visualisatie en de voordelen van een persoonlijk toekomstplan. Neem een kijkje in je eigen toekomst en kom tot verrassende nieuwe inzichten en ideeën. De Kring Business Spiritualiteit organiseert deze Masterclass met veel interactie op 25 september.
Lees verder

Career Energize Day
Wegens groot succes geprolongeerd: de Career Energize Day. Wel willen veranderen maar iets houdt je tegen? Op de Career Energize Day op 5 november krijg je inzicht in hoe je jezelf door zelfanalyse, herijkingsoefeningen en verbeeldingstechniek uit de 'wachtstand' haalt.
Lees verder

Homecoming MSc-17 en IMBA 2008
Zaterdag 25 augustus 2018 was het exact tien jaar geleden dat wij ons eerste college hadden. Daarom kwamen de lichtingen MSc-17 en IMBA 2008 terug naar Nyenrode voor een homecoming. Het was weer een ouderwets gezellige avond die startte in de zolderbar en traditiegetrouw eindigde in de kelderbar.
Van Verre
Nu online: thema Sub-Sahara Afrika (278)

Thema's in 2018
Help (279) - deadline 1 oktober

Heb je tips, ideeën en suggesties?
Laat het de redactie weten!

Gezocht: Nyenrodianen in de media
De rubriek TumTum in ons magazine Van Verre en onze e-nieuwsbrief brengt Nyenrodianen voor het voetlicht die in de media zijn geweest.
Tip de redactie als je berichten in de media (televisie, radio, internet of geschreven pers) ziet waarin een Nyenrodiaan die jij kent de hoofdrol speelt!
TumTum
Best Young Professionals
In de top 100 Best Young Professionals 2018 staan dit jaar maar liefst vier Nyenrode-alumni: Sadik Cevik (20110015), Monica Gaastra (20150036), Nadine Koerselman (20147412) en Esmael Zamani, BSc in Accountancy. In deze competitie kunnen zij bewijzen dat zij zich op verschillende vlakken onderscheiden en serieuze groeipotentie hebben.
Lees verder
Jopping
Wie is van baan veranderd of heeft een bedrijf gestart?

Eduard de Vries (20080527): 'After the acquisition of Omnicare by CVS, I worked for 2.5 years as a self-employed management consultant. Per September 15, I will join McKinsey in the US as a senior advisor, focusing on digital transformation and healthcare.'

Meer Jopping
Stichting Nyenrode Fonds
Studeren dankzij een scholarship
Nyenrode is méér dan een studie. Het is een netwerk voor het leven. Zes jonge talenten kregen via een scholarship de mogelijkheid om aan Nyenrode te studeren. De symbolische uitreiking van de scholarships vindt plaats op de jaarlijkse Dank de Donor Dag op 22 september. Je bent van harte welkom om aan te schuiven.
Lees verder
Nyenrode
Opening academisch jaar
Het academisch jaar is gisteren van start gegaan met keynote speaker Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. In november wordt hij de nieuwe directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD).

Een memorabel weekend
De Nyenrode Rally is een prestigieus driedaags evenement van de NCV en Nyenrode Alumni VCV. Ook dit jaar zal het evenement, op 28, 29 en 30 september, in het teken staan van de gezamenlijke passie voor auto's, netwerken en het genieten van het goede leven.
Lees verder

Duotentoonstelling Art Fund Nyenrode en Vechtstreekmuseum
De twaalfde tentoonstelling van Art Fund Nyenrode biedt verschillende deeltentoonstellingen waarin kasteel Nijenrode zelf als inspiratiebron voor kunst centraal staat. De exposities zijn te bekijken op Nyenrode en in het Vechtstreekmuseum te Maarssen van 8 september tot en met 13 januari. Op Nyenrode zijn te zien 'De verborgen Nijenrode kasteelcollectie' en 'Vecht-kunst in de open ruimte' en in het Vechtstreekmuseum is te zien 'Nijenrode op ooghoogte'.

Intekening boek 'Nijenrode, inspiratiebron voor kunst. Geschiedenis van vijf eeuwen en meer'
Meer dan vijf eeuwen vormde kasteel Nijenrode een inspiratiebron voor kunstenaars. In het boek 'Nijenrode, inspiratiebron voor kunst. Geschiedenis van vijf eeuwen en meer' presenteert Art Fund Nyenrode de grote variëteit van de Nijenrode-kunst. Deze publicatie is ook de catalogus behorende bij de tentoonstellingen op Nyenrode en in het Vechtstreekmuseum.
Schrijf nu in voor een exemplaar van het boek met 20% korting: je betaalt dan 23,60 euro in plaats van 29,50 euro.

Lees meer nieuws over Nyenrode
Alumni zoeken
Agenda
6-7 september
Werkbezoek aan Zeeland
Kring Real Estate

11 september
Investing in Start-ups
Nyenrode Alumni VCV

12 september
Marketing Sloeptocht door Amsterdam
Kring Marketing & Digital

14 september
Homecoming IDP-7

15 september
Homecoming NOIB 1968

18 september
Blockchain als disruptief instrument voor digitale transformatie
Kring People & Technology

20 september
Disruptie, strategie en wendbaarheid
Kring Interim Management

25 september
Jaarvertegenwoordigers-bijeenkomst
Nyenrode Alumni VCV

25 september
Marketing Troonrede
Kring Innovatie Management en Kring Marketing & Digital

25 september
Ready to face your future?
Kring Business Spiritualiteit

28-30 september
Nyenrode Rally
NCV

5 oktober
Reünie NOIB 1964 in Ruurlo

6 oktober
Homecoming BBA en CT 1988

11 oktober
Career Event
Nyenrode Alumni VCV

11 oktober
Conferentie Mindfulness in organizations

18 oktober
Bedrijfsbezoek
Kring Interim Management

18 oktober
Homecoming NOIB 1956

19 oktober
Homecoming MSc-18

5 november
Career Energize Day
Nyenrode Alumni VCV

6 november
Vergadering Raad van Afgevaardigden
Nyenrode Alumni VCV

22 november
Refreshment Day
Nyenrode Alumni VCV

24 november
Homecoming NOIB 1959

Meer Agenda
Privé
Geboren
Phélon Ravi
03-08-2018
zoon van Shobhendra (20130425) en Annewil (20120436) Srivastava-de Vries
Prikbord
Secretaris en Commissaris Kringen gezocht!
Het Hoofdbestuur zoekt een nieuwe Secretaris en een Commissaris Kringen. Ben je een enthousiaste en gemotiveerde Nyenrodiaan en wil je een professionele bijdrage leveren? Meld je aan!
Lees verder

Vacatures
Aliaxis zoekt een
Global Strategy Manager High-Rise Building Solutions

Christelijke Onderwijs Groep Vallei & Gelderland-Midden (COG) zoekt een
Strategisch adviseur/teamleider Financiën & Control
Adverteren
Je bedrijf onder de aandacht brengen van Nyenrodianen?
Bij Nyenrode Alumni VCV zijn er diverse mogelijkheden.
Meer weten? Mail of bel 0346 - 291490.
Contact
Deze nieuwsbrief is
een maandelijkse publicatie van de alumnivereniging van Nyenrode, Nyenrode Alumni VCV.

Nyenrode Alumni
VCV Office

Straatweg 25
3621 BG Breukelen
tel 0346 - 291513

Mail

Website

Colofon
Afmelden | Voorkeuren wijzigen