Nieuwsbrief
Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief in je browser
For the English version, click here
Augustus 2016
Bestuur business
Beste Nyenrodiaan,

Weet je nog het moment dat je door de poort kwam? En toen je wegging? In de jaren op Nyenrode ben je met veel nieuwe kennis, vaardigheden en vriendschappen voor het leven afgestudeerd. Het 70-jarig jubileum van Nyenrode is dit jaar een feit. Het wordt een festijn met nostalgie, een heuse ‘memory lane’, veel verrassingen en natuurlijk, een waanzinnig feest.
Lees verder
Nieuws
Over 6 weken is het zover!
Zin om elkaar weer te zien op het mooie Nyenrode, waar het allemaal begon? Gezamenlijk proosten op de toekomst?
Op 10 september wordt het grote lustrumfeest ter gelegenheid van 70 jaar Nyenrode gevierd. Meer dan 500 Nyenrodianen uit alle jaargangen gingen je voor en hebben hun kaartje al binnen. Veel alumni grijpen hun kans om weer in contact te komen met hun jaargenoten.

Als je er ook bij wilt zijn, is het nú tijd om in actie te komen: kijk op www.nyenrode70.com en bestel je kaarten!

Vanaf 17.30 uur ben je van harte welkom op het Rostrum voor de spectaculaire opening. Met een zeer bijzondere act wordt hier het startschot gegeven voor een prachtige feestavond op het landgoed. Langs het nostalgische middenpad gaan we naar het voorplein en het kasteel voor het Feest met een hoofdletter! Een volle line-up met diverse getalenteerde bands en dj’s – waaronder ook enkele ‘beroemde’ Nyenrodianen – zal ervoor zorgen dat je een onvergetelijke avond beleeft. Vervolgens is er natuurlijk vanaf 23.00 uur een daverende en niet-te-missen after-party tot in de late uurtjes in het Koetshuis! De dresscode voor het gehele lustrum is feestelijk (geen gala).
Kijk op de lustrum Facebook-pagina

The future of healthcare
How will technology impact the way of working among healthcare institutions? How could the role of the clinical specialists change in a digitalized context? The Circle Healthcare will organize its next meeting about the future of healthcare on September 22.
Lees verder

Kringgesprek voor bedrijfsfamilies
Ieder jaar organiseert de Kring Familiebedrijven een kringgesprek alleen voor bedrijfsfamilies. Met elkaar en van elkaar leren is het devies. Op 28 september gaan we in gesprek met Kapé Breukelaar (19680015), financieel specialist voor vermogende particulieren en columnist.
Lees verder

LGBT End of Summer Soiree
It’s about time to meet again! Join us for an ‘end of summer soiree’ enjoying the beautiful sights of Amsterdam. You are welcome September 29 at 19:00 in the SkyLounge Amsterdam. Join us for this networking session and help us embed diversity in business education.
Lees verder

Kring Rugby Nyenrode opgericht
Laag en hard! Het heeft even geduurd, maar is nu dan toch een feit: Kring Rugby Nyenrode. Met een bestuur waarin zowel oud als nieuw vertegenwoordigd zijn. Nu is het zaak om zoveel mogelijk leden te verzamelen. De Kring is ook op zoek naar de rugbyteamfoto’s van weleer.
Lees verder

Zonovergoten golfdag
Het Nyenrode Golftoernooi op de prachtige baan Goyer Golf & Country Club in Eemnes was een mooi weerzien met oude vrienden en mede-Nyenrodianen. Het werd een zonovergoten golfdag met Texas Scramble als spelvorm en een heerlijk driegangendiner als afsluiting.
Lees verder
Bekijk de foto’s op onze Facebook-pagina

Oude WOTW’s gezocht!
Het Nyenrode Alumni VCV Office is op zoek naar WOTW nummer 29 (april 1967) en WOTW nummer 55 (juni 1972) om de collectie compleet te maken. Mail als je het Alumni Office hieraan kan helpen!
Van Verre
Het volgende nummer met als thema Nyenrode 70 jaar (271) verschijnt eind augustus

Met:
Jan Bernard Nolst Trenité (19760059), voorzitter Nyenrode Alumni VCV
70 jaar vriendschappen
70 jaar stunten: wie gaat er op voor de Heeren V?
70 jaar sport: onlosmakelijk met elkaar verbonden

Thema’s in 2016:
Innovatie – (272) – deadline 3 oktober

Heb je tips, ideeën en suggesties?
Laat het de redactie weten!
TumTum
Keihard aanpakken
Een op de drie Nederlanders heeft wel eens overlast van de buren. De VVD stelt een nieuwe mogelijkheid voor om overlastgevers aan te pakken: een zogenoemde ‘gedragsaanwijzing’ door de burgemeester. Dat komt volgens Kamerlid Roald van der Linde (19870074) neer op ‘keihard aanpakken’.
Kijk hier

Tips tegen blaren
In Nijmegen vond dit jaar voor de 100ste keer de Vierdaagse plaats. Hi-Tec Sports van Frank van Wezel (19580108) was hoofdsponsor van het wandelevenement en opende een speciale Vierdaagse-wandelwinkel. In het Vierdaagse-programma van SBS geeft hij tips tegen blaren. En voegt daaraan toe: ‘Mijn werk hier is gewoon een feest.’
Kijk hier
Jopping
Wie is van baan veranderd?

Manon de Gunst (20110510): ‘I recently started at Selected Service Partners Singapore Pte Ltd (SSP) as Regional Director Business Development – Airport Lounges. I am based in Singapore and working for the Hong Kong regional head quarters.’

Meer Jopping
Stichting Nyenrode Fonds
Renovatie Perzikenkas
Tijdens de jaarlijkse fietstocht van herendispuut Luctor et Abortior heeft Stichting Nyenrode Fonds een cheque in ontvangst mogen nemen om een van de monumenten op het landgoed in ere te herstellen. Mede dankzij de bijdrage van Luctor wordt de perzikenkas op het terrein van de Oranjerie volledig gerenoveerd. Bedankt herendispuut Luctor et Abortior!
Nyenrode
Career Event
Het Career Event vindt dit jaar plaats op 21 oktober. Doel van het evenement is kennismaking tussen huidige studenten en een grote verscheidenheid aan organisaties die interessante carrières bieden. Als jouw bedrijf op zoek is naar talent ben je van harte welkom om de studenten te ontmoeten. Neem voor meer informatie contact op met cpd@nyenrode.nl.

Vernieuwde IMBA focust op Europa
Het IMBA-programma heeft een vernieuwing ondergaan. Het herziene programma biedt geïntegreerde onderwijsblokken die business practices worden genoemd. Het IMBA onderscheidt zich van andere programma’s met zijn European Immersion Modules, werkbezoeken in diverse Europese steden.
Lees verder

Steun Art Fund Nyenrode
In het Dr. Albert Heijn-gebouw zijn tot 18 september ruim dertig kunstwerken te bekijken die geselecteerd zijn door de Nyenrode-community uit de collectie van Kunst.nl. DGA Bram Polak (19960105) biedt een korting van 20 procent op een kunstwerk dat je koopt via Kunst.nl. Schenk je dit kunstwerk aan Art Fund Nyenrode voor hun eigen kunstcollectie, dan ontvang je 30 procent korting.
Lees verder

Lees meer nieuws over Nyenrode in de Newsroom
Alumni zoeken
Agenda
19 augustus
Barbecue en themabijeenkomst WBTR
Commissarissen Kring

7 september
Big data
Kring Interim Management

10 september
Lustrumfeest Nyenrode 70 jaar
Nyenrode Alumni VCV

18 september
Nyenrode Classic 2016
Nyenrode Alumni VCV

22 september
The future of healthcare
Kring Healthcare

28 september
Kringgesprek voor bedrijfsfamilies
Kring Familiebedrijven

29 september
End of Summer Soiree
Kring LGBT

1 oktober
Homecoming Rugbyclub
Kring Rugby

7 oktober
Refreshment Day
Nyenrode Alumni VCV

7 oktober
Reünie NOIB 1964

Meer Agenda
VCV Benefits
CIAO in één dag
Geke Rosier (19850071) biedt 50 euro korting voor het programma ‘CIAO in één dag’ op Nyenrode.
Lees verder

Pære boxspring
Heiko Blokpoel (20080903) biedt een complete luxe boxspring aan voor 70% van de winkelprijs.
Lees verder
Privé
Geboren
Stan Harmen Bastiaan
17-07-2016
zoon van Korneel van der Plas (20060096) en Willeke van der Plas

Valérie Maxime
04-02-2016
dochter van Aloys Kregting (19960711) en Marije Kregting

Huwelijk
Rika Vermeulen (20125438) en Matthijs van Weel
14-07-2016

Jack Fleuren (20090031)
en Moniek Nijhuis
30-06-2016

Gerhard Langes (20070074) en Joukje Deinum
17-06-2016

Daniel Batáglia Soares (20060008) en Charlotte Wassenaar
20-05-2016

Overleden
Ronald Kraal
(19710022)

Meer Privé
Prikbord
Commissaris Media & Communicatie gezocht!
Het Hoofdbestuur zoekt een nieuwe Commissaris Media & Communicatie. Ben je een enthousiaste, creatieve en communicatieve Nyenrodiaan met relevante ervaring en een bijbehorend netwerk? Meld je aan!
Lees verder

Vacature
OOXOO zoekt een Startup Facilitator
Lees verder
Adverteren
Je bedrijf onder de aandacht brengen van Nyenrodianen?
Bij Nyenrode Alumni VCV zijn er diverse mogelijkheden.
Meer weten? Mail of bel 0346 - 291490.
Contact
Deze nieuwsbrief is
een maandelijkse publicatie van de alumnivereniging van Nyenrode, Nyenrode Alumni VCV.

Nyenrode Alumni
VCV Office

Straatweg 25
3621 BG Breukelen
tel 0346 - 291513

Mail

Website

Colofon
Afmelden | Voorkeuren wijzigen