Nieuwsbrief
Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief in je browser
For the English version, click here
Mei 2016
Bestuur business
Beste Nyenrodiaan,

De energie bruist bij onze vereniging en er worden allemaal leuke en inspirerende events georganiseerd. Op 10 september gaan we het 70-jarig bestaan van Nyenrode groots en spectaculair vieren. Zet dus een groot kruis in je agenda, spreek af met je jaargenoten en kom naar ons mooie landgoed!
Lees verder
Nieuws
Nog geen lid van Nyenrode Alumni VCV?
Aarzel niet en word lid van Nyenrode Alumni VCV. Het lidmaatschap biedt een ijzersterk alumninetwerk, een website met een fantastische alumnidatabase, interessante kortingen, een magazine en een nieuwsbrief, en leuke en nuttige bijeenkomsten. Profiteer van de voordelen van het lidmaatschap van Nyenrode Alumni VCV.
Word nu ook lid!

Nyenrode Alumni VCV kledinglijn
Nyenrode Alumni VCV heeft een hippe en tailormade kledinglijn! Shirts, hoodies, polo’s, sportkleding en tassen, allemaal met het logo van de alumnivereniging. Je kunt het nú bestellen via onze eigen Nyenrode Alumni-webshop.

Oldtimer & Cabriodag
Zin in een mooie rit en een gezellige dag met veel Nyenrodianen? Meld je dan nu aan voor de 24e Oldtimer & Cabriodag op 5 juni. Het belooft weer een prachtige rit te worden, dit jaar in de omgeving van Noordwijk. De dag zal goed verzorgd zijn met hapjes en drankjes.
Lees verder

Homecoming/BBQ International Alumni
Come together to stay connected and celebrate! The Nyenrode Alumni VCV Circle International Alumni invites all the Dutch and internationals to join the reunion Summer BBQ on June 25. Speak with your Nyenrode friends and gather around with your class on this cheerful Summer BBQ day.
Lees verder

Nyenrode Classic 2016
Geprolongeerd wegens groot succes: de Nyenrode Classic. Op 26 juni vindt de wielertoertocht voor en door fietsliefhebbende Nyenrodianen plaats. De route is zo’n 110 km en na afloop is er bij de finish een ‘après fiets’ met een hapje, drankje en muziek!
Lees verder

Kom golfen!
Het Nyenrode Alumni VCV Golftournament wordt dit jaar gehouden op 18 juli op de Goyer Golf & Countryclub in Eemnes. Een fantastische baan middenin het land met een gezellig clubhuis en heerlijk eten. De spelvorm is weer Texas Scramble. Schrijf je nu in!
Lees verder

Lustrumfeest
Op zaterdag 10 september vieren we dat Nyenrode 70 jaar bestaat. Aan het eind van de middag barst het feest los met een spectaculaire opening die je beslist niet mag missen. Het feest biedt nostalgie, met een echte Memory Lane, veel verrassingen en natuurlijk een knalfeest met muziek tot in de late uurtjes in de tent bij het kasteel.
Lees verder

Nyenrode 70 jaar, zing je mee?
Vind jij het leuk om tijdens de opening van het Lustrumfeest je zangtalent te laten horen? Om samen met zeventig andere Nyenrodianen een waanzinnig gaaf koor te vormen en je mede-alumni toe te zingen? Maak deel uit van het bijzondere openingsspektakel en geef je nu op!
Lees verder

Bezoek aan Koninklijke De Heus
Zijn familie en gezondheid, dat zijn volgens Henk de Heus (19610035) de succesfactoren van Koninklijke De Heus Diervoeders. De Kring Ondernemerschap bezocht begin april één van De Heus’ fabrieken in Veghel. De veertig alumni kregen een inspirerend programma voorgeschoteld.
Lees verder

Jaargang 1958 58 jaar vrienden
Veertig heren van jaargang NOIB 1958 kwamen half april bij elkaar op Nyenrode voor de homecoming. In 1958 werden ze voor de eerste keer verwelkomd op Nyenrode, en nu, 58 jaar later vierden ze 58 jaar vriendschap. Hun drie MSc-beursstudenten waren ook aanwezig.
Lees verder

Nyenrode-alumni in Suriname
Bloggen over wat Nyenrode-alumni zakelijk gezien zoal in Suriname doen, lijkt het begin van een traditie te worden. Theo Kishna (20050326) inspireerde met zijn eerdere blog tal van alumni en ging in gesprek met Vikash Ramjanam (20050080).
Lees verder
Van Verre
Het volgende nummer met als thema WOTW Australië (270) verschijnt eind mei

Down under
Het verre Australië lokt tal van alumni. Met de ferry naar het werk en in het weekend erop uit met de four-wheel drive. Kampvuren maken en wandelen door het tropisch regenwoud. ‘Als ik mijn Nederlanderschap niet zou verliezen dan zou ik al lang Aussie geworden zijn.’

Thema’s in 2016:
Nyenrode 70 jaar – (271) – deadline 11 juli
Innovatie – (272) – deadline 3 oktober

Heb je tips, ideeën en suggesties?
Laat het de redactie weten!
TumTum
Prima spul!
Discounter Action is het afgelopen jaar opnieuw sterk gegroeid, de keten opende in Europa 141 winkels. In het assortiment zit een continue dynamiek. ‘Wij kunnen die één na laatste geur soms voor een hele goede prijs inkopen. Prima spul, komt uit dezelfde fabriek als de allerlaatste geur’, zegt CEO Sander van der Laan (19870071).
Kijk hier

Life long learning
Tv-programma Money Talks is op bezoek op Nyenrode en praat met Jaap Koelewijn, hoogleraar Corporate Finance, over geld. Met Willem Donge, hoofd Carrière en Persoonlijke Ontwikkeling, wordt gesproken over life long learning en de toegevoegde waarde van een MBA-studie voor je carrière, vanaf 9.30.
Kijk hier

Duurzaam maritiem
Arnold van Aken (19980300) van DMS Holland is te gast in het tv-programma ‘Doe Maar Duurzaam!’. In de thema-uitzending ‘Techniek’ wordt ingegaan op innovatie, duurzaamheid en samenwerking in de maritieme industrie. De vinnen van de walvis waren de inspiratie voor de ontwikkeling van het windstabilisatiesysteem. Vanaf 19.05.
Kijk hier
Jopping
Wie is van baan veranderd?

Frans Leenaars (19940936):
Has left Disney Parks & Resorts and has started as CMO Western Europe within the TUI Group. He is responsible for Marketing & Distribution in Belgium, France & The Netherlands. His focus is on a big rebranding exercise in these three markets where the different historical brands are renamed into TUI to create one global tourism player.
Frans.leenaars@tui.nl
Stichting Nyenrode Fonds
Betrokken alumni gevraagd!
Stichting Nyenrode Fonds wil de komende tijd meer dan de helft van de monumenten op het landgoed in goede staat brengen. Dit geeft de mogelijkheid om een bepaalde status te verwerven, waarmee subsidies voor het onderhoud kunnen worden aangevraagd. Hier maakt geld dus geld.
Lees verder
Nyenrode
Liberated Enterprises Summer Journey
Self organization is one of the key pillars of liberation for organizations that favor happy and engaged employees. This summer, Nyenrode Business Universiteit offers the Liberated Enterprises Summer Journey, during which you can discover the next generation of organizations.
Lees verder

Alumni bij de rechtbank
Vijftien alumni van het New Board Program en de Commissarissencyclus waren eind maart te gast bij de rechtbank in Utrecht. Het Openbaar Ministerie ging met de alumni in dialoog over een strafzaak. Daarna vond er een levendig debat plaats over corporate governance.
Lees verder

Opknapbeurt campusgebouw Kuneman
Dit voorjaar wordt gebouw Kuneman op de campus opgeknapt. De daken worden gerenoveerd, de buitenkant wordt geschilderd en de studentenwoningen worden voorzien van dubbelglas. Ook het interieur van het gebouw ondergaat een metamorfose.
Lees verder

Nieuwe tentoonstelling Art Fund Nyenrode
De vijfde tentoonstelling van Art Fund Nyenrode is met trots samengesteld door de studenten, alumni en medewerkers. Zij maakten een selectie uit de omvangrijke ‘bedrijfscollectie’ van Bram Polak (19960105), DGA van kunst.nl. De tentoonstelling is van 10 juni t/m 18 september te zien op Nyenrode. Graag ontvangt Art Fund Nyenrode voor de volgende tentoonstelling aanmeldingen van alumni die een kunstwerk bezitten met een afbeelding van Nyenrode.

Lees meer nieuws over Nyenrode in de Newsroom
Alumni zoeken
Lid worden
Agenda
12 mei
Personal branding
Kring Utrecht-Amersfoort

12 mei
Business Model Canvas en presentatie
Kring Gooi

13 mei
Borrel in Café Local
Kring Maastricht

19 mei
Bedrijfsbezoek The TailorMates
Kring Amsterdam

19 mei
De supermarkt in 2025?
Kring Agrofood

19 mei
Gedrag in de boardroom
Kring Governance, Risk & Compliance

19 mei
ERP en BI als tool voor business transformation
Kring Accountancy & Controlling

24 mei
Kennismakingsborrel Industrieele Groote Club
Nyenrode Alumni VCV

26 mei
Nyenrode Institutional Investors Day
Kring Finance

26 mei
Masterclass innovaties vastgoed
Kring Real Estate

27 mei
Homecoming MSc-16

30 mei
Generatiemanagement voor familie en bedrijf
Kring Familiebedrijven

2 juni
Innovatie in energie
Kring Sustainability en Kring Innovatie Management

2 juni
Visuele Lean meetings & grafisch faciliteren
Kring Lean

5 juni
Oldtimer & Cabriodag
Nyenrode Alumni VCV

23 juni
Marktcijfers interimmarkt
Kring Interim Management

25 juni
Homecoming/BBQ International Alumni
Circle International Alumni

26 juni
Nyenrode Classic 2016
Nyenrode Alumni VCV

29 juni
Doing business in South Africa
Kring International Business

18 juli
Nyenrode Alumni VCV Golftournament
Nyenrode Alumni VCV

Meer Agenda
VCV Benefits
Boom Chicago
‘Angry White Men: Trump Up the Volume’ is de nieuwe comedyshow van Boom Chicago over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Win gratis kaartjes.
Lees verder
Privé
Geboren
Elinor Maartje Marie
01-02-2016
dochter van Boy Wiese (20060138) en Renske Wiese-van der Vlugt


Huwelijk
Helm Horsten (20145407) en Dieuwke Dokkum (20135421)
02-04-2016

Overleden
Hein Schellens
(19860523)

Meer Privé
Prikbord
Vacatures
Medux zoekt een HR-directeur.
Lees verder

Triceps zoekt een Senior Adviseur Quality & Riskmanagement.
Lees verder

Meer vacatures
Adverteren
Je bedrijf onder de aandacht brengen van Nyenrodianen?
Bij Nyenrode Alumni VCV zijn er diverse mogelijkheden.
Meer weten? Mail of bel 0346 - 291490.
Contact
Deze nieuwsbrief is
een maandelijkse publicatie van de alumnivereniging van Nyenrode, Nyenrode Alumni VCV.

Nyenrode Alumni
VCV Office

Straatweg 25
3621 BG Breukelen
tel 0346 - 291513

Mail

Website

Colofon
Afmelden | Voorkeuren wijzigen