Nieuwsbrief

Kun je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief in je browser
For the English version, click here

Augustus 2015
Bestuur business
Beste Nyenrodiaan,

Achter de schermen is hard gewerkt. Het Alumni Office heeft een aantal processen gestroomlijnd waardoor efficiënter gewerkt kan worden. Op de website zijn ook tal van veranderingen doorgevoerd.

Corina Blokland (20070305) is bereid gevonden de positie van vicevoorzitter te bekleden met behoud van haar verantwoordelijkheid voor het Kringenbeleid. Er zijn vacatures voor een Commissaris Media, Communicatie & Sponsoring en voor een Commissaris Ledenwerving. Weet je iemand? We horen het graag!
Lees verder
Nieuws
LinkedIn, Twitter en Facebook bij je account!
Sociale media toevoegen aan je profiel in de alumnidatabase? Dat kan! Zo is het voor andere alumni nog makkelijker om contact met je op te nemen. Op de website is het toevoegen van LinkedIn, Twitter en Facebook mogelijk via de optie ‘Bewerk profiel’. Na het opslaan (controleer meteen even je contactgegevens) worden de logo’s weergegeven in je profiel.

Even voorstellen
Verschillende Kringbestuurders zijn weer de ‘Nyenrode-studio’ ingedoken voor een promotievideo. Vorig jaar maakten al meerdere Kringen een video. Ditmaal was het de beurt aan de eerste studiegroep (FMA), de Kringen LGBT, Accounting & Controlling, Entrepreneurship, Sustainability en Flevoland en het Commissarisen Netwerk.
Lees verder

Op zoek naar investeerders?
Ben je ondernemer en zoek je een investeerder? Nyenrode Alumni VCV organiseert op 6 november weer een seminar om investeerders en ondernemers met elkaar in contact te brengen. Wil je met je bedrijf (tussen de drie en vijf jaar oud) pitchen? Meld je aan voor 16 september!
Lees verder

Wielertoertocht
Op zondag 13 september vindt de allereerste Nyenrode Classic 2015 plaats. Een wielertoertocht van 110 km dwars door de Utrechtse Heuvelrug, de Amerongse berg, Rhenen, Grebbeberg en omstreken. Schrijf je in voor deze klassieker en maak deel uit van het Nyenrode-peloton!
Lees verder

Career Event
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière, dan is het goed te weten wie je bent en wat je eigen kracht en toegevoegde waarde zijn. Ben ik een echte ondernemer? Wat zijn de huidige trends op het gebied van recruitment en solliciteren? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Meld je dan aan voor ons Career Event op 24 september.
Lees verder

Van Verre
Het volgende nummer met als thema WOTW Dubai (267) verschijnt eind augustus

Wereldstaat en wereldstad
De Verenigde Arabische Emiraten, speciaal Dubai en Abu Dhabi, vormen van oudsher een handelsknooppunt aan de Perzische Golf. Vandaag de dag concurreert Dubai met New York, Londen en Singapore. Heel wat alumni vinden het goed toeven in de VAE: zandboarden, waterpijp roken, op woestijnsafari en héél hard werken.

Thema’s in 2015:
Schoonheid (268) – deadline 5 oktober

Heb je tips en suggesties?
Ideeën voor thema’s voor volgend jaar?
Laat het de redactie weten!

Redacteur gezocht!
Ben je nieuwsgierig aangelegd? Heb je tijd om enkele keren per jaar een Nyenrodiaan te interviewen? Voor ons magazine Van Verre zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers.
Meld je aan!
TumTum
Familie
In het tv-programma Dilemma vraagt Roel den Braven of en wanneer hij het bedrijf moet overdragen aan zijn zoons. Danny Hollestelle (19980070), directeur-eigenaar van Koninklijke Hollestelle Groep en Zakenvrouw van het Jaar, nam zelf het bedrijf over van haar vader en geeft advies.
Kijk hier

Méén je niet!?
Aanstaande vader Jelle Drijver (20110505) filmde zijn vrienden en familie wanneer hij vertelt dat hij en zijn vriendin Bregje een kindje krijgen. De reacties wisselen van ongeloof via verbazing naar heel veel blijdschap. Uiteindelijk heeft niemand zijn emoties onder controle.
Kijk hier

Jopping
Wie is van baan veranderd?

Arend van Bergeijk (19830105) is per 1 juli weg bij Royal Bank of Scotland en, na 26 jaar, uit het bankbedrijf. Nu actief als management consultant en contractor, wedstrijdzeiler en wedstrijdzeilen gerelateerde zaken.

Meer Jopping
Stichting Nyenrode Fonds
Nieuwe scholarships
Op de recente vierde Dank De Donor Dag werden ongeveer twintig scholarships (inclusief enkele van American Friends of Nyenrode University) uitgereikt. Ook werden de coaches aangewezen vanuit de scholarship-donoren. Scholarships blijven de belangrijkste prioriteit van SNF. Vandaar een blijvende oproep aan studiejaren, Kringen, individuen en andere groepen de scholarshipcontinuïteit te waarborgen.
Meer informatie
Nyenrode
De magie van het Metropole
Excellente studenten Accountancy brachten een studiebezoek aan het Metropole Orkest. De 18 studenten woonden een repetitie bij van dit wereldberoemde orkest. Zo konden ze horen, zien, voelen en ontdekken hoe governance, sturen en control in het echt werkt.
Lees verder


Nationaal Onderzoek Sportbestuur
Hoe is de de relatie tussen sportverenigingen, hun sportieve en financiële prestaties en hun maatschappelijke impact? Nyenrode Sports Inc. start het Nationaal Onderzoek Sportbestuur onder 1400 geselecteerde bestuursleden van sportverenigingen in Nederland.
Lees verder


Stepping up the game
Het invitatie Rugby Sevens-team van Nyenrode 7s verscheen afgelopen mei voor het vierde jaar op rij op het internationale Amsterdam Sevens-toernooi, en maakt zich in het vijfde jaar op voor een optreden op het wereldtoneel. Hasan Akman (20040002) en Patrick Vermaak (20040122) brachten het team dit jaar naar de campus.
Lees verder

Lees meer nieuws over Nyenrode in de Newsroom
Alumni zoeken
Agenda
21 augustus
Zaalavond
NCV

4 september
Golftournament
Nyenrode Alumni VCV

8 september
The impact of digital marketing
Kring Sales & Account Management

10 september
Workshop flirten
Kring Utrecht-Amersfoort

13 september
Wielertoertocht
Nyenrode Alumni VCV

24 september
Career Event
Nyenrode Alumni VCV

24 september
Lean ‘TED-talks’
Kring Lean

3 oktober
TEDx NyenrodeUniversity

Meer Agenda

Save the date
9 oktober
Refreshment Day
Nyenrode Alumni VCV

6 november
Investing in Entrepreneurs
Nyenrode Alumni VCV

7 november
Jazznight
NCV
VCV Benefits
Holland – Natuur in de delta
Dit koffietafelboek van topfotograaf Frans Lemmens (19710024) hoort bij de gelijknamige film, de opvolger van de succesfilm De Nieuwe Wildernis. Maak kans op een gratis exemplaar.
Lees verder

De mannen van de droomfabriek
In dit boek het verhaal achter het succes van de Postcode Loterij, met als oprichters o.a. Boudewijn Poelmann (19670100) en Herman de Jong (19670058). Win een gratis boek.
Lees verder

Detoxweek in de Algarve
Cees de Mol (19880133) biedt Nyenrode Alumni VCV-leden 20% korting op een detoxweek in oktober, op een programma op maat en op het huren van een villa in de Algarve.
Lees verder
Privé
Geboren
Annemijn Catharina Margaretha
05-07-2015
dochter van Jan Bos (19970061) en Jojanneke Brandt

Huwelijk
Robert Jan van de Waal (20110425) en May Sau (20110418)
25-07-2015

Overleden
Jan van de Stadt
(19460090)
Willem Speek
(19470074)
Paul van Embden
(19640032)


Meer Privé
Prikbord
Personalia
Ben je van baan veranderd of een eigen bedrijf begonnen? Heb jij, of je jaargenoot, iets bijzonders gedaan of een mooie prijs gewonnen?
Tips zijn welkom!
Adverteren
Je bedrijf onder de aandacht brengen van Nyenrodianen?
Bij Nyenrode Alumni VCV zijn er diverse mogelijkheden.
Meer weten? Mail of bel 0346 - 291490.
Contact
Deze nieuwsbrief is
een maandelijkse publicatie van de alumnivereniging van Nyenrode, Nyenrode Alumni VCV.

Nyenrode Alumni
VCV Office

Straatweg 25
3621 BG Breukelen
tel 0346 - 291513

Mail

Website

Colofon
Afmelden | Voorkeuren wijzigen